Odd Fellow Ordenen er en verdensomspennende, verdibærende organisasjon, bygget på tidløse, etiske verdier som medmenneskelighet, respekt, toleranse og fellesskap. Disse verdiene er like aktuelle i dag som den gang Ordenen ble grunnlagt for over 200 år siden.

Odd Fellow Ordenens røde emblem, De Tre Kjedeledd, symboliserer Ordenens budord: Vennskap, Kjærlighet og Sannhet.

Ordenen finnes i de fleste byene i Norge og har enheter for både kvinner og menn. Hver enhet kalles en loge. I Moss har vi tre loger for menn og en for damer. Total har vi ca 350 medlemmer i alle aldre, fra 25 til over 100 år! I dagens samfunn er det ganske unikt å kunne etablere varige, gode vennskap på tvers av generasjonene.

Odd Fellow Ordenen handler om positive livsverdier og godt vennskap på tvers av yrke, religion, status og generasjoner; en oase i hverdagen basert på gjensidig respekt i trygge omgivelser.

Et viktig element i Ordenens virksomheten er dessuten å gi økonomisk støtte til sosiale og humanitær formål både i nærmiljøet og på nasjonalt plan.

Klikk på Odd Fellow-logoen øverst så finner du mer informasjon om Ordenen.

Selskapslokaler og møterom i Moss
Alt tekst
Odd Fellow

Vil du vite mer?

Odd Fellow Ordenen består av Odd Fellow loger for menn og Rebekka loger for kvinner. Ønsker du å bli medlem i Ordenen så har du flere muligheter:

  • Ta kontakt med en du kjenner som er medlem.
  • Finn oss på oddfellow.no, der finner du loger i din nærhet og tilhørende kontaktinformasjon.
  • Fyll ut «kontakt meg» nedenfor og du vil bli kontaktet.

Vi har en fadderordning for nye medlemmer. Fadderen vil bistå deg med informasjon, ta deg med på et informasjonsmøte og senere følge deg som medlem. Har du ikke en fadder vil vi finne en til deg.

Du må fylle ut et innmeldingsskjema og levere til den aktuelle loge. Man betaler medlemsavgift som i andre organisasjoner. Den fastsettes av den enkelte loge. Under møtene er vi like både i opptreden og påkledning. Brødrene benytter sort dress, sort slips, hvit skjorte og sorte strømper og sko, og ved enkelte anledninger livkjole. Søstrene benytter sort kjole, hvite vanter, sorte strømper og sko. Ved enkelte anledninger benyttes sid sort kjole.

Kontakt meg

Skal vi ta en prat?

Vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt arrangement?

Kontakt oss